新會員登記
搜索
查看: 9460|回復: 29

會員neac(UID: 343)飛機外,更出言不遜,態度差劣

Hello師兄,你嘅銷售技巧之前已經有師兄提問過,係咪有心取巧,大家心裡有數:
http://www.unitehk.com/forum.php ... id=52208&page=2

之前你扮無知版友向大家套取市場取向亦有跡可尋:
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=52121

我只係一般牌友,你出我入,明買明賣,我亦懶理前事
但係你心存僥倖,存心欺騙就唔應該!

我明白今次我係理虧,所以向你提出可以舉報我,好讓各位牌友了解一下,不過亦都希望大家設身處地諗下如果自己供請一塊自己心儀嘅佛牌及後郵寄收到後發現有所損壞,心
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 11-8-2016 20:14
你鍾意點講咪點講,衰左好心你就認啦,仲要大條道理係度講歪理,人唔要面,樹都要皮,希望佛祖真係會保祐你呢D ...

你覺得你鍾意咪你啱曬囉,有乜所謂,反正你上次俾我踢爆你係牌商扮新手,喺度套料你都係唔認,一定要你啱,仲要攞彩攞到尾
Okok, 你最威你最有面又架勢,你好叻仔呀,得未?我認同咗你,係咪好開心呢?今晚瞓得着,可以長瞓啦,恭喜您壽終正寢,祝你一睡不起

我中文差,我意思係你安心咁去,瞓啦,祝 命安
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 11-8-2016 20:16
有心取巧,我相信中文閱讀理解有正常能力既人都知道我出售的坤平是不是派更也,
獻醜不如藏拙,中文差可以睇 ...

學你話齋,係明眼人,識睇梗係睇相,一睇就知你舢舨充炮艇,你d中文叻到教授都要查字典,梗係睇相啦,免得一陣d人又話圖片說明一切,又話人唔識字,又可以矇混過骨
回復 贊好 反對

嗱,細佬,咪話契哥唔讓你(希望你仲記得上次自認契弟),呢個post我唔會再回,我讓你,你啱曬,你無錯,你中文最叻,表達方法最勁,好叻叻豬呀!你話我放你飛機,你自己就喺度打飛機繼續自high啦~~
希望你生意長昆長有!
你話希望我就佛祖保佑,咁我都希望你可以主懷安息,今晚瞓前記得校鬧鐘呀,唔係一陣長瞓就唔好~~~

阿大,得罪了請ban我
回復 贊好 反對