新會員登記
搜索
查看: 14968|回復: 69

[坤平] 震懾力強大的坤平派更也(2)

承上題⋯本人本身做一些小生意的⋯但是生意額總是停滯不前⋯經朋友介紹下請了一尊曼冠碰2509崇笛佩戴⋯佩戴後生意係略有進但是在我心目中的數目還差一定距離⋯跟著轉戴龍婆添(側頭添)崇笛都是和佩戴2509的時侯不相伯仲⋯直到近日在權兄介紹下請了一尊坤平派更也佩戴⋯當到手佩戴一小時後感覺頭暈心口作悶等強烈反應⋯我從來佩戴佛牌都冇如此感覺⋯心想唔係咁堅呀?待第二日開檔都有佩戴派更也坤平⋯果然生意額有明顯上升外人缘也不錯⋯很多舊客都致電給我買貨!除了這樣⋯為何我會講震懾力強大呢?因為我的坤平外露於衣服上⋯我留意到客人眼晴留意我的坤平後都毫不猶豫科水⋯不像從前左思右想…好像有股強大力量推動一樣…生意額連續數天都非常滿足⋯剛巧生意滿足的日數就是佩戴坤平的日數⋯不到我唔相信坤平派更也的力量!!希望生意繼續蒸蒸日上⋯繼續升級特別牌坤平派更也!
再次百拜致謝坤平派更也的保佑⋯多謝權兄的介紹!!

評分

查看全部評分

好快好快就可以再找權師兄請面特別版啦,師兄加油呀
恭喜恭喜!比張相睇下好喎
預祝師兄,生意日日過十萬
都係嗰句,相呢?
tim1207 發表於 6-11-2014 00:08
都係嗰句,相呢?

你加我微信射俾你睇!!Xxxxxxxx
頭像被屏蔽
真係正到爆,好牌
B1327 發表於 6-11-2014 00:17
你加我微信射俾你睇!!Xxxxxxxx

你居然夠膽公開聯絡方法?找死?

今次比個機會你,幫你改
阿森 發表於 6-11-2014 00:41

今次比個機會你,幫你改

Sorry⋯冇下次!!
謝謝!!
阿森 發表於 6-11-2014 00:41

今次比個機會你,幫你改

嘩, 執法嚴過香港d 差佬喎